Pořiďte si hliníkovou pergolu ještě letos a ušetřete

Pořiďte si hliníkovou pergolu ještě letos a ušetřete

Jestliže přemýšlíte, zda si pořídit hliníkovou pergolu ještě letos, pak to rozhodně udělejte. Důvodů, které vás mohou přesvědčit, může být hned několik.

Pár z nich jsme pro vás sepsali, abyste se mohli správně rozhodnout.

Neustále se zvyšující ceny materiálu

Kovidová krize způsobila nemalé potíže v mnoha oblastech a stavebnictví se také nevyhnula. Stejně, jako cena mnoha jiných materiálů, se zvyšuje také cena hliníku a hliníkových slitin. Ekonomové se shodují na faktu, že snižování cen se v budoucích několika měsících nebude konat. I to je zásadním důvodem, proč nečekat s objednáním vaší nové hliníkové pergoly.

Zvýšení hodnoty vašeho domu

Ceny nemovitostí jsou aktuálně na svém maximu a díky zvelebování a jejich upravování můžete cenu ještě navýšit. I přesto, že vaši nemovitost nechcete prodávat, můžete její cenu přirozeně navýšit. Hliníková pergola vám tak zajistí vyšší výnos při jejím případném prodeji. Investicí do vlastního bydlení také chráníte své finanční prostředky před neustále se navyšující inflací.

Prodloužíte si léto na vaší zahradě

Aktuálně jsou dodací lhůty prodlouženy na 40 dní od objednání hliníkové pergoly. Důvod je velmi jednoduchý. Na světovém trhu je značná nedostatek stavebního materiálu, a proto není možné zajistit dodání v kratší době. Jestliže chcete ochránit sebe a své blízké proti rozmarům počasí a prodloužit si letní sezónu na maximum, pak rozhodně neváhejte a objednejte ihned.

Hliníkové pergoly od českého výrobce

Naše nabídka je opravdu velmi pestrá a široká. Našim zákazníkům se vždy snažíme vyjít maximálně vstříc, a proto jsme pro ně vytvořili tři produktové řady se specifickými vlastnostmi.

    • ECO

Jako jednoduchou stavebnici vám doručíme nejdostupnější variantu hliníkových pergol ECO. Podle instruktážního videa ji ve dvou zvládnete postavit během pár hodin.

    • PROFI

Mezi zákazníky nejoblíbenější variantou jsou hliníkové pergoly PROFI. Ty jsou zlatou střední cestou mezi kvalitou a dostupnou cenou.

    • DELUXE

Nejluxusnější varianta hliníkových pergol pro opravdové fajnšmekry. Hliníkové pergoly DELUXE mají zesílené profily, bezpečnostní sklo a lišty v barvě pergoly.

Publish modules to the "offcanvs" position.

Napište nám!
Můžete napsat ještě 2000 znaků.
Nahrát přílohy