Ideální hliníková pergola přímo pro vás

Ideální hliníková pergola přímo pro vás

Na český trh přinášíme již od roku 2008 kvalitní hliníkové přístřešky. Hlavním produktem naší nabídky jsou hliníkové pergoly. Systémové řešení hliníkových pergol poskytuje celou řadu variabilních řešení.

Naše nabídka je o velmi široká od rozměrů až po barevné provedení. Stačí si vybrat ideální hliníkovou pergolu přímo pro vás. Přijedeme přímo k vám a konkrétní místo zaměříme, aby vše bylo v naprostém pořádku. Využijte proto naší nabídky a nechte si postavit skvělou hliníkovou pergolu.

Proč si vybrat hliníkovou pergolu od Alcentrum

Hliníková pergola poskytuje svým majitelům celou řadu výhod, které jistě oceníte.

  • systém hliníkové pergoly nevyžaduje žádnou údržbu
  • kvalitní hliníkové slitiny zajistí dlouhou živostnost pergoly
  • elegantní spojovací článek mezi domem a zahradou
  • hliníková pergola zajistí vaší rodině skvělý prostor pro relaxaci, rodinné oslavy, posezení s přáteli, aniž by vaši akci ovlivnilo počasí
  • svou pergolu můžete také využít jako místo pro sport
  • hliníková pergola dokonale zastíní vaši terasu, která stále zůstane vzdušná jako před jejím zakrytím

Jednotlivé části hliníkové pergoly

Konstrukce hliníkové pergoly je tvořena z kvalitních hliníkových slitin. Jejich povrchová úprava zajišťuje stálost barvy a dlouhou životnost. Prášková vypalovaná barva KOMAXIT poskytuje širokou barevnou paletu, ze které si vybere opravdu každý.

Střešní krytina je opatřena UV filtry. Komůrkový polykarbonát dodáváme v čirém a mléčném provedení. Na přání zákazníka dodáváme také bezpečnostní sklo.

Spojovací materiál při montáži hliníkové pergoly používáme kvalitní nerezový materiál. Stejně jako hliníkové slitiny má nerezový materiál dlouhou živostnost a ruku v ruce tvoří dokonalý pár.

Tři produktové řady

Hliníkové pergoly dodáváme ve třech produktových řadách. Od nejlevnější varianty ECO přes zlatou střední cestu PROFI až po nejluxusnější variantu DELUXE.

Hliníková pergola přímo pro vás

Podrobnější informace o nabízených hliníkových pergolách vám poskytneme telefonicky (739 292 921 nebo 732 607 221), emailem Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo pomocí kontaktního formuláře .

Publish modules to the "offcanvs" position.

Napište nám!
Můžete napsat ještě 2000 znaků.
Nahrát přílohy