Hliníková pergola zútulní Vaše bydlení

Hliníková pergola zútulní Vaše bydlení

Čekají nás letní dny v příjemném koutu vaší zahrady na nové terase, ale obtěžují vás ostré sluneční paprsky? Zrelaxujte  pod novou pergolou, kde se ukryjete před sluníčkem, prudkým deštěm nebo kroupami. Prodloužíte si tak čas strávený na své zahradě s rodinou nebo s přáteli. Hliníková pergola lzevyužít různorodě, nemusí vám sloužit pouze k úkrytu před nepřízni počasí.

Hliníkové pergoly české výroby

Naše společnost Alcentrum s.r.o. je ryze česká firma, která byla založena v roce 2008. Zabýváme se navrhováním, výrobou a montáží různých hliníkových konstrukcí včetně hliníkových pergol, které mají opravdu široké využití. Kromě hliníkových pergol se také zaměřujeme na výrobu zimních zahrad, grážového stání, zahradních samonosných altánů, přístřešků nad vchodové dveře či hliníkových plotů a zástěn.

Proč hliníkovou pergolu?

    • Stálý materiál

Používáme k výrobě hliníkových pergol kvalitní a stálý materiál. Přístřešky jsou poté odolné nepříznivým výkyvům počasí. Spolehnout se můžete na neměnný tvar a barvu.

    • Pergola nevyžaduje zvláštní péči

Můžete zapomenout na každoroční nátěr nebo dokonalou údržbu. Hliníková pergola není potřeba nijak natírat. Konstrukce je ošetřena vypalovanou barvou zvanou KOMAXIT, která ji ochrání a pergola se neznečistí.

    • Prostor navíc

Postavením hliníkové pergoly můžete získat prostor navíc. Pokud k ní přistavíte i zimní zahradu, budete moci pěstovat teplomilné rostliny a užívat si kávičku i za nevlídného počasí.

    • Universální vzhled

Hliníková pergola je vhodná jak pro moderní dům, tak pro klasický baráček se sedlovou střechou. Jejich vzhled je nadčasový a universální zároveň.

Hliníkové pergoly - tři varianty

V naší nabídce naleznete tři produktové řady hliníkových pergol. Liší se jak rozměry, tak provedením. Vybrat si můžete z různých barevných odstínů. Jedná se o varianty ECO, PROFI nebo DELUXE.

Hliníková pergola ECO se řadí mezi nejlevnější. K dostání jsou v 15 různých rozměrech. U hliníkové pergoly PROFI hledejte skvělý poměr mezi kvalitou a cenou. Vybírat můžete z 20 rozměrů a 4 základních barev. Nejluxusnější hliníková pergola DELUXE se vyrábí z nejkvalitnějších materiálů, jako jsou zesílené profily nebo bezpečnostní sklo.

Společnost ALcentrum, s.r.o. je zde pro vás.

Našim klientům nabízíme profesionální konzultaci i zaměření projektu, a to zcela zdarma. Držíme skladem některé druhy hliníkových konstrukcí, takže vaše pergola u vás může být již do 3 týdnů od objednání. Pokud se zákazník rozhodne pergolu smontovat sám, dovezeme mu ji ve formě stavebnice s návodem k použití. Neváhejte nás kontaktovat.

Publish modules to the "offcanvs" position.

Napište nám!
Můžete napsat ještě 2000 znaků.
Nahrát přílohy