Samonosný hliníkový altán nebo hliníková pergola?

Samonosný hliníkový altán nebo hliníková pergola?

Zajímavější, hezčí a funkční zahrada díky zastřešení? Mějte možnost se schovat na své zahradě ať už před nepřízní počasí nebo ostrým sluncem. Společnost Alcentrum ručí za precizně odvedenou práci a kvalitu daného přístřešku. 

Samonosný hliníkový altán je zajímavou obdobou hliníkové pergoly například pro pasivní domy, do kterých neí možné kotvit žádné prvky. Hliníkový altán se nemusí kotvit přímo k domu a přesto zakryje dokonale vaší terasu nebo zahradu i v místech, kde není možné samotné ukotvení hliníkové pergoly.

Jaké jsou výhody hliníkového altánu nebo pergoly

  • Minimum nutné péče - hliníkový altán je ošetřen speciální vypalovanou práškovou barvou, při znečištění hliníkových profilů je postačí omýt vodou, případně do vody přidat saponát
  • Pevná a stabilní konstrukce – díky použitému kvalitnímu materiálu (prvotřídní hliníkové profily) jsou hliníkové altány či pergoly velice pevné, odolné a stabilní
  • Zvětšení obytného prostoru - hliníkovým altánem i pergolou rozšíříte možnosti pro obývání vaší nevyužité zahrady za každého počasí
  • Univerzální vzhled - díky nadčasovému designu je hliníkový altán vhodný k moderním i klasickým rodinným domům

Technická data všech hliníkových přístřešků od Alcentrum s.r.o.

Konstrukce hliníkové pergoly nebo altánu

Hliníkový přístřešek je vyroben z kvalitních hliníkových slitin. Přestože se jedná o hliníkové profily, máte na výběr z více než 100 možných barevných odstínů RAL.

Střecha hliníkové pergoly nebo altánu

Střecha je vyrobena z kvalitního materiálu odolnému proti UV záření. Jedná se o komůrkový polykarbonát s 16 mm výškou. I u střešní krytiny nabízíme barevné kombinace nebo čiré a mléčné, také odolné proti UV záření. V případě vašeho přání opatříme střechu zahradního altánu skleněnými výřezy.

Potřebujete získat více informací k hliníkovým přístřeškům?

Kontaktovat můžete naši společnost Alcentrum s.r.o. kdykoliv v pracovní dny na telefonním čísle 732 607 221 nebo prostřednictvím kontaktního formuláře. Po telefonické domluvě se můžete na hliníkové přístřešky dojet podívat, abyste nekupovali zajíce v pytli. Spolehnout se můžete na loajalitu a precizní práci.

Publish modules to the "offcanvs" position.

Napište nám!
Můžete napsat ještě 2000 znaků.
Nahrát přílohy